Inoblidable Campionat de Catalunya d’Edats

El Campionat de Catalunya d’Edats va ser un èxit per l’expedició del Montmeló. No només pels resultats, amb un campió de Catalunya, sinó per la convivència de l’expedició montmelonina i la feina realitzada pels jugadors, monitors i delegats. En primer lloc s’ha de felicitar als monitors, Marc i Nèstor, que van fer un treball espectacular de preparació i anàlisis de partides. En segon lloc, la preocupació dels dos delegats, Manolo i Javi, perquè no els hi faltés res a tots els participants. I finalment la gran actuació dels jugadors. Tampoc podem oblidar com els familiars des de Montmeló seguien tots els moviments de l’expedició i enviaven missatges les 24 hores del dia. Les noves tecnologies van omplir el whatsap amb centenars de comentaris i fotos. Si parlem estrictament de la competició hem de resaltar a tots els jugadors : L’Aleix ( sub18) va finalitzar amb 4 punts, però amb la sensació que encara no hem vist tot el seu potencial. El Pau ( sub16), va fer 3 punts i tot i començar una mica nerviós, va acabar amb bon joc en el seu primer Campionat de Catalunya. La Diana, qui porta molt poquet com a federada, va acabar amb 4.5 punts i és la cinquena millor jugadora catalana de la categoria. La Natàlia, que aquest any és el primer cop que participa en competició federada, va fer 4 punts i la seva actuació va ser excel.lent. Finalment el Sergi va fer 7.5 punts amb una performance de 2105 i una actuació sensacional que li va donar el primer lloc. A part de la competició purament escaquista, l’expedició va tenir temps d’organitzar activititats de lleure: padle-platja, futbol-platja, ping-pong i jornades nocturnes de puzzles. El colofó final va ser el Campionat de Catalunya sub12 d’en Sergi López , on tota l’expedició va esclatar amb crits de guapo!!! en el moment de la cloenda. Com no podia ser d’una altra manera tot es va acabar tirant a la piscina al campió, acompanyat de la Natàlia ( sub10) qui va deixar clar que no li fa por l’aigua, en una pirueta pròpia de la natació sincronitzada.